Știri

DorisBoutique.ro de acum si pe Android

Suntem fericite să vă anunțăm că în scurt timp veți putea naviga și achiziționa produsele noastre de pe aplicația de Android! <3 Sperăm că la scurt timp să fie lansată și cea pentru iOS :)   Vă dorim spor la cumpărături! ..
[citește tot articolul]

Postat la data de 18.02.2014

Castigatoarele concursului din data de 25.11.2013

Știu că sunteți nerăbdătoare să aflați cine e fashionista norocoasă care va câștiga o pereche superbă de pantofi de la Doris Boutique la alegere! Așadar pe locul III ( Voucher în valoare de 30 Ron ) se află : Tudorache Mihaela Avram Nicoleta Bukos Orsolya Emoke Rus Maria Aurelia Petrea Morutan Mihaela Ungureanu Theodora Moldoveanu Roxana ..
[citește tot articolul]

Postat la data de 26.11.2013

Pink Wednesday, Red Thursday și Dark Friday

Salut fetelor! Pentru că fiecare dintre noi e în felul ei sofisticată, probabil că vă așteptați la ceva mai high class  pentru Black Friday. Așadar, în tonul Black Friday special pentru domnișoare ne-am propus să facem  niște oferte mai… colorate : Pink Wednesday, Red Thursday și Dark Friday. Vă invităm astfel zilele ce  ..
[citește tot articolul]

Postat la data de 24.11.2013

Pregătiri de BlackFriday 2013

Deja am început pregătirile pentru Black Friday 2013.  După cum știți în ziua de 29 Noiembrie, ziua Black Friday, majoritatea magazinelor prezintă o reducere a produselor. DorisBoutique.ro începe deja setarea reducerilor și vă oferă posibilitatea de a deveni afiliați. Ceea ce înseamnă că 5% din valoarea produselor recomandate d ..
[citește tot articolul]

Postat la data de 15.11.2013